Om Bannere

Regler for bannerannonsering

 

Bedrifter med gyldig organisasjonsnummer kan annonsere via bannere på Kulmark.no. Kulmark.no har rett (uten å si ifra) til å fjerne bannere som ikke følger bannerreglene og retningslinjer. Dette kan være bannere som ikke stilles riktig i henhold til markedsføringsloven eller ikke er godkjent fra andre i deres foretak, etc. Det kan også gjelde bannere som bruker unødvendige mengder dataprosessering (CPU). Bedrifter er selv ansvarlige for å lage egen banner og er ansvarlige for innholdet i bannere. Kulmark.no er ikke ansvarlig for å lage bannere for andre aktører. Det er viktig at bannerannonser sendes via e-post til Kulmark AS senest 1 uke før startdato (lansering). Startiden for alle bannere vil være mandag morgen kl.00:01 og slutter søndag kl.23.59. (1 uke liggetid). Bannerannonser kjøpes der og da og gebyr kan dermed ikke refunderes. Hvis bannere skal endres,må Kulmark AS varsles snarest mulig før startdato.

Ved avbestilling av kampanje så skal Kulmark AS motta en skriftlig varsel senest 10 dager før kampanjestart. Dersom avbestillingen finner sted etter 10 dagers fristen men før kampanjestart så har Kulmark AS rett til å fakturere kunden for 15% av kampanjebeløpet til dekning av arbeid og kostnader i forbindelse med kampanjen. 

Send ferdig bannerannonse til e-post: post@kulmark.no.

Husk å send referansenummer, bannerfil, URL-kobling og selskapsnavn. 

 

Takk!

Team Kulmark

Formater

 

1) Sky Banner: 980px * 150px.

2) Bred Skyskraper Banner: 160px * 600px.

3) Innside Banner (Mellom Annonser Banner): 650px * 250px.

4) Hjemmeside Banner (Leaderboard Banner): 728px * 90px.

 

Ved kjøp av en "Sky Banner" eller en "Bred Skyskraper Banner" så får du begge to med på kjøpet.  

 

Du kan benytte følgende formater: HTML, HTML5, GIF, JPG, PNG og SWF.

Hvis HTML/HTML5 banner format velges må banneren være responsiv og embedded. 

Kalenderfunksjon

For å gjøre kjøp av bannere enklere for bedrifter, har vi laget en kalenderfunksjon som viser hvilke uker som er ledige for bannerannonsering i de ulike produktkategoriene. Kalenderfunksjonen ser slik ut:

FORRIGE MND
September, 2015
Uke Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Rød: Ikke ledig Blå: Dager i uken Grønn: Ukenummer Hvit: Ledig

Bannerpriser

 

Prisene inkluderer mva. Se pristabellen nedenfor :

Kategori Banner type Pris Uke
Hovedkategorier Sky + Wide Skyscraper 1 999.90,- 1 Uke / 4 Rotasjoner
Underkategorier Sky + Wide Skyscraper 999.90,- 1 Uke / 4 Rotasjoner
Hovedside Leaderboard 2 999.90,- 1 Uke / 4 Rotasjoner
Resultatsider Innside 499.90,- 1 Uke / 4 Rotasjoner

Hvordan Kjøpe Bannere

 


1. Når man er innlogget på en bedriftskonto trykker man på den gule boksen: "KJØP EN BANNER". 

 

2. Etter å ha trykket på den gule boksen: "KJØP EN BANNER" så vil du se en informasjonsside om bannere. Vi anbefaler at du leser dette nøye. 

 

3. Etter å ha lest igjennom informasjonen og trykket på den grønne boksen: "KJØP EN BANNER" så vil du se en kalender som viser hvilke uker som er ledige for bannerannonsering i de ulike produktkategoriene. 

 

4. Øvsert på siden finner du et fanesystem med fire ulike bannerplasser: "hovedside", "resultatside", "hovedkategorier" og "underkategorier". Dette er plassene der du kan bannerannonsere. Du kan kjøpe en banner i hver av bannerplassene. Det vil si totalt 4 bannerplasser ved et kjøp.

 

5. I kalenderen kan du bla deg frem og tilbake mellom måneder for å finne en ledig bannerplass. Ved siden av kalenderen er det forklart hva de ulike fargene betyr. 

 

6. Når bedriftsbrukeren har valgt bannertype kan bedriftsbrukeren velge hvilken uke de skal bannerannonsere. Dersom bedriftsbrukeren kjøper mer enn en banner må alle bannere ha uker valgt.

 

5. Når du har valgt riktig uke(er) kan bedriftsbrukeren klikke på den grønne boksen som heter: "FORTSETT". Bedriftsbrukeren vil da bli omdirigert til betalingssiden (PayPal).

 

6. Etter betaling må bedriftsbrukeren designe og lage sine egne bannere. Husk å sende oss bannenere 1 uke (7 dager) før lanseringsdato.

 

Lykke til!

 

Hilsen,

Team Kulmark

Ovenfor finner du en oversikt med "regler for bannere", "formater", "kalenderfunksjon", "priser" og "hvordan du kjøper bannere".

 

Trenger du hjelp med bannerannonsering så kan du kontakte oss på e-post: post@kulmark.no 

 

Vi hjelper deg med dette.