Nyheter

Om oss

28/10 2015

Kulmark.no ble lansert i oktober 2015 og har per dags dato 2 ansatte. Kulmark.no er en norsk markedsplass på Internett som formidler ulike typer annonser. Nettjenesten gjør det enkelt for kjøp og salg mellom privatpersoner samt mellom små og store bedrifter. På Kulmark.no kan du finne, kjøpe og selge det meste innenfor norsk landbruk.

 

Privatpersoner og bedrifter kan finne, kjøpe og selge alt fra landbruksmaskiner, hageutstyr, elektronikk, hvitevarer, jaktutstyr, fiskeutstyr og mye mer.

 

Kulmark.no er en nettside som er rask, fleksibel og brukervennlig. Brukere fra hele Norge kan enkelt finne, kjøpe og selge produkter fra en vanlig PC, bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett. 

 

Det er gratis å registrere seg som bruker på Kulmarks tjenester. Å sette inn et bilde og/eller en videoannonse koster fra kr 0,-. Prisen vil variere fra kategori til kategori.

 

Sist og ikke minst ønsker vi alle en herlig brukeropplevelse. Vår visjon er å være den mest ettertraktede markedsplassen på nett for norsk landbruk.

 

Hilsen,

Team Kulmark